QN Sport+ Television N.V.

2021 CONCACAF vrouwen U 17 Kwalificatie

Onze U17 vrouwen selectie zal deelnemen aan de kwalificatie ronde voor deelname aan het kampioenschap en uiteindelijk voor plaatsing aan WK U17 in India. Op basis van de huidige Concacaf Vrouwen U 17 ranglijst, hebben de 16 beste landen zich rechtstreeks gekwalificeerd voor het kampionschap, terwijl de overige 16, waaronder Suirname, de kwalificatie ronde gaan spelen.

Door de wereldwijde pandemie hebben sommige deelnemende landen zich terug getrokken, vanwege reisbeperkingen in hun land. Als gevolg hiervan heeft Concacaf het wedstrijdformaat aangepast. Deze kwalificatie zal nu worden gespeeld in twee groepen van drie en een groep van van vier. De no 1 uit de de groepen A, B en C en de beste no 2 gaan door naar de 2022 Concacaf
vrouwen U17 kampioenschap Round of 16. De rangschikking van het beste no 2 wordt bepaald door het totaal aantal punten dat elk land aan het einde van de groepsfase behaald te delen met het aantal gespeelde wedstrijden.

 

De poule indelingen zijn:
Poule A :Saint Kitts & Nevis, US Virgin Islands, Suriname
Poule B: Barbados, Curacao, Belize
Poule C: Honduras, Anguilla, Guyana, Turks & Caicoa Island

Alle kwalificatie wedstrijden worden in USA, in Sarasota gespeeld. Onze selectie vertrekt woensdag 20 October richting USA. Suriname speelt haar eerste wedstrijd op vrijdag 22 oct om 12.00u (SRT) tegen St Kitts en op Zondag 24 October tegen US Virgin Island (12.00u SRT)

De selectie bestaat uit de onderstaande speelsters:
Felter Shantella
Van Zichem Janique
Doelahmarsidi Mandy
Krimbo Dyene
Soesman Tamar
Emanuels Michajah
Loe-A-Foe Samanie
Karjasemita Royanie
Williams Damarez
Gallant Saveira
Felter Shequeeni
tese Mirtel
Griffith Samarah
Kwasie Odensa
Grebbe Shayenne
Kasdiran Adiel
Jubithana Adriella
Tedjoe Shradha
Tese Nagaya

De coaching staf bestaat uit de heer Brian Aalse en Cherrilyn Alimoenadi. Onze Speelsters en de staf is volledig gevaccineerd en de de delegatie is vanaf maandag 11 October in bubble.

Bron: SVB