QN Sport+ Television N.V.

Transvaal houdt stand tegen Robinhood

In het Andre Kamperveen stadion traden Transvaal en Robinhood vanavond tegen elkaar aan. Na een 1 – 1 stand bij de rust eindigde de eerste klassieker van het seizoen eveneens in een 1 – 1 score.

Reeds vroeg werd de jonge doelman Adipi op de proef gesteld door Stefano Rijssel; de jonge doelman redde met een katachtige sprong. Niet lang daarna werd er flink geknoeid achterin bij de landskampioen; als gevolg hiervan werd Rivaldo Doorson neergehaald in de 16 meter zone wat leidde tot een strafschop.  Zeer beheerst schoot aanvoerder Kemble het leder in de bovenhoek; 1 – 0 voor de gastheer.

In een vrij rommelige strijd gelukte het Robinhood toch nog de gelijkmaker te scoren; de jeugdige Helstone mocht een niet te missen kans afmaken; 1 – 1. Aan beide zijden zou er nog een goede gelegenheid tot scoren komen, maar deze bleven echter onbenut.

De 2de helft begon met een niet te missen kans voor Stefano Rijssel; van zeer dichtbij haalde hij verwoestend uit, maar doelman Adipi redde wederom op voortreffelijke wijze.

Robinhood zou de wedstrijd totaal domineren, maar een 2de treffer bleef uit. Hierdoor bleef de ongewijzigd.

.