QN Sport+ Television N.V.

Algemeen directeur Transvaal benieuwd naar ontwikkelingen competitiejaar 2017 – 2018

Onder de nieuw aangestelde leiding van voetbalclub sv Transvaal, ligt het zeer in de bedoeling dat er sportief gezien goede tijden moeten gaan aanbreken. Als word gekeken naar de deelnemers van de competitie, zal het behalen van het landskampioenschap niet de meest simpele klus zijn, het is een gegeven dat elke wedstrijd met een blanco score aanvangt en het voetballen geblazen is voor elk competitiepunt.

In een vraaggesprek met de algemeen directeur van Transvaal, Quaraisy Nagessersing, komt het het volgende naar voren ten aanzien van seizoen 2017 – 2018:

Hoe ziet u als algemeen directeur het nieuw voetbalseizoen tegemoet? – Als algemeen directeur denk ik dat het nieuw seizoen bijzonder interessant kan worden met meerdere kandidaten voor het landskampioenschap.

Wat beoogt u als het allerbelangrijkste om een voetbalclub naar de best mogelijke prestaties te leiden? – Het belangrijkste is een goede en strakke organisatie waarbij alles nauwkeurig moet verlopen en er een goed voetbalklimaat moet zijn in je bedrijf.

Bent u van mening dat Transvaal klaar is voor het echte werk? – Het is met 100% te zeggen dat dit Transvaal onder mijn leiding klaar is voor het grote werk.

Hoe kijkt u aan tegen de 1ste wedstrijd van het seizoen tegen landskampioen Intermoengotapoe en hoe belangrijk is een positief resultaat? – Ik hoop dat Transvaal mag winnen van Intermoengotapoe, omdat dij al 5 jaar de beste zijn in Suriname; je wilt nooit verliezen te Moengo en het zou voor mijn spelers een goede stap zijn richting een stukje vertrouwen.

Tenslotte; uw mening ten aanzien van een mogelijke profleague in Suriname…..? – De profleague moest 10 jaren geleden een feit geweest zijn; als het niet komt zullen we niks meer voorstellen in het Caraibisch gebied en het is de enige redding om voetbal te ontwikkelen. Met amateurvoetbal kom je nergens.