QN Sport+ Television N.V.

All Stars en Zwaluw’96 op zoek naar plek binnen de top 4

Het seizoen is dan misschien nog lang niet voorbij, maar zowel Zwaluw’96 als promovendus All Stars beseffen hoe belangrijk het is zo min mogelijk steken te laten vallen. Morgenavond om …uur komen de ploegen voor de 2de keer tegen in de Anthony Nesty Sporthal.

Op dit moment staat Zwaluw’96 er beter voor dan All Stars die voor de 2de keer sinds haar bestaan in de hoofdklasse meedoet; Zwaluw’96 bezet de 5de plaats met 20 punten uit 11 gespeelde wedstrijden, terwijl All Stars er 18 punten heeft weten te pakken. Wel heeft laatstgenoemde club er een wedstrijd meer voor nodig gehad.

Vermeld kan ook worden dat beide clubs pakweg even goed presteren dit seizoen; de ploeg van topscoorder Ike adams heeft een 6 – 2 – 3 winst – gelijk – verlies staat, terwijl de opponent van morgenavond er een 5 – 3 – 4 staat heeft tot zover.

Beide clubs hebben nog een goede kans op het behalen van de play-offs, aan strijdlust zal het in dit treffen dus niet ontbreken. Zwaluw’96 zag haar play-offdromen vorig seizoen verloren gaan en zal proberen hen dit seizoen wel te verwezenlijken, terwijl ook All Stars kansen ruikt.

De 1ste ontmoeting tussen beide clubs eindigde 3 – 3 gelijk.