QN Sport+ Television N.V.

‘ Als je niet scoort kom je niet verder’

Eja Dakriet, verdediger van PEC Zwolle, heeft ondanks de uitschakeling op de Concacaf kampioenschappen end e vele tegengoals een verdienstelijk toernooi achter de rug. DE 18 – jarige begon het toernooi als rechtsback, maar vanaf de rode kaart van De Mees in de 2de helft speelde hij over links. Dakriet kwam tegn Haiti nog heel dicht bij een goal, maar zijn vrije trap raakte de deklat.

 

Ten aanzien van de laatste wedstrijd tegen Haiti, spreekt Dakriet de hoop uit dat het scoringsprobleem opgelost word; net als tegen Haiti wist Suriname een hele goede 1ste helft te spelen, maar de gecreeerde kansen zouden niet benut worden. Verder denkt hij de selectie zeker niet onder doet voor Haiti en Trinidad, de kansen om te winnen lagen er.

 

Dakriet ziet uiteindelijk toch wel lichtpuntjes voor u-20 Natio; voor het feit dat zij maar 3 weken lang hadden om zich voor te bereiden, heeft hij toch nog een trots gevoel over het voetbal dat zij hebben laten zien.

 

DTSNV

Dakriet hoopt dat de selectie zich de volgende keer van een betere kant laat zien; een oproep van Stanley Menzo voor de nationale selectie ziet hij zeker wel zitten.