QN Sport+ Television N.V.

Basisopstelling SZVB Natio bekend; 1ste wedstrijd gelijk een zware dobber.

De basisopstelling voor Natio Suriname die vanavond in aktie komt op de Concacaf zaalvoetbalkampioenschappen is reeds bekend; in het doel staat de 16-jarige Resham Panchoe, terwijl de spelers Vangellino Sastrodimedjo en Nazario Doesburg de achterhoede vormen. In de voorhoede zijn het aanvoerder Ike Adams en Gillian Maatrijk die het meest verantwoordelijk zijn voor de doelpunten. Zodoende is de opstelling voorzien van twee The Lions spelers, een van Styx the KG en twee van Zwaluw ’96.

Tegen Panama dat nummer 2 is op de Concacaf ranking, wacht een enorme tevens loodzware uitdaging. Wil Sersinho Reding een goed resultaat boeken, dan zal daar vermoedelijk het nodige geluk hiervoor aanwezig moeten zijn. Een dag later (4 mei) komt Suriname in de 2de wedstrijd van haar poule uit en wel tegen Mexico. Frans-Guyana zou eveneens deel uitmaken van de groep, maar trok zich terug.

 

Wil Suriname de volgende fase halen, dan zal geprobeerd moeten worden minstens 1 keer te winnen. Echter is het zo dat als Natio zich als 2de plaatst , het gelijk uitkomt tegen titelverdediger Costa Rica. Wordt het land poule winnaar, dan wacht Canada hen hoogstwaarschijnlijk op.

Zowel vandaag als morgen( 3 en 4 mei) komt Suriname in actie om 7 uur surinaamse tijd.