QN Sport+ Television N.V.

Beschamende nederlaag voor De Boer, Chelsea stunt nog bijna met negen man

Frank de Boer kent een dramatisch begin van zijn Premier League-avontuur met Crystal Palace. De manager zag zijn ploeg in eigen huis met 0-3 onderuit gaan tegen promovendus Huddersfield.

Met Patrick van Aanholt, Timothy Fosu-Mensah en Jaïro Riedewald in de basis keek De Boer al na 26 minuten tegen een 0-2 achterstand aan. Joël Ward maakte een eigen doelpunt en Steve Mounie zorgde voor de 0-2. Diezelfde Mounie maakte er een kwartier voor tijd ook nog 0-3 van. De volgende wedstrijd van Crystal Palace is tegen Liverpool.

Chelsea
Ook Chelsea kende een dramatisch begin van de Premier League. De kampioen kwam al vroeg in de wedstrijd met tien man te staan door een rode kaart van Gary Cahill. Burnley profiteerde optimaal door voor rust drie keer te scoren via Sam Vokes (2) en Stephan Ward. Invaller en debutant Alvaro Morata zorgde nog wel voor de 1-3 en David Luiz maakte de 2-3 toen Chelsea met negen man stond na een rode kaart van Cesc Fabregas, maar het mocht ondanks een spannende slotfase niet baten.