QN Sport+ Television N.V.

Braziliaanse flirt gooit intieme foto’s in bed met Bolt online

De foto’s die 20-jarige studente Jady Duarte (20) via Whatsapp naar enkele vrienden stuurde, laten weinig aan de verbeelding over. Ze ligt met de naakte Usain Bolt in bed. Het duurde niet lang voor de foto’s verder gedeeld werden, en zo op enkele websites belandden.

De foto’s zouden gemaakt zijn na het slotfeest van de Olympische Spelen. De Jamaicaan won zaterdag zijn triple triple (drie keer goud op drie Spelen) en vierde zijn 30ste verjaardag. En werd tot in de vroege uurtjes gezien terwijl hij in de club ‘All In’ aan het vieren was.

Braziliaanse flirt gooit intieme foto’s in bed met Bolt online

Pijnlijk: de zus van Bolt had nog maar net verteld dat de topsprinter al twee jaar een relatie heeft met een zekere Kasi Bennett (26), en dat de twee zich binnenkort waarschijnlijk zouden verloven.

Braziliaanse flirt gooit intieme foto’s in bed met Bolt online

Aan de Braziliaanse krant Extra zei Jady dat ze niet wist dat het om een beroemde atleet ging. Veel wilde ze er verder niet meer over kwijt. “Het was een gewone ontmoeting. Ik had die foto’s alleen naar een groep met enkele vriendinnen gestuurd. En nu krijg je dit… Ik ga dood van schaamte.”

Nieuwsblad.be