QN Sport+ Television N.V.

Claidel Kohinor: ‘ Een ware aanvoerder’

Vanaf dag 1 te Curacao heeft de 27-jarige Claidel Kohinor zich gepresenteerd als een ware aanvoerder; altijd positief gebleven naar zijn spelers toe, met name het centraal duo achterin. Ook toen het in de 1ste wedstrijd totaal mis ging in de achterhoede, vertikte de sluitpost van de nationale selectie de schuld aan iemand te geven; hij schreef de nederlaag toe aan een collectief falen.

De overwinning in de finale beschrijft Kohinor als een bijzonder goed gevoel; hij is enorm tevreden met de vechtlust die de spelers in de wedstrijd toonden en de overwinnning is dikverdiend! Kohinor was zoals in alle 5 wedstrijden het geval was in fantastische doen en onderscheidde zich natuurlijk ook met een geweldige redding in de wedstrijd. Aan de andere kant hoopte hij ook dat de 2 – 0 kon vallen, wat natuurlijk de druk zou doen afnemen; al met al liep het uiteindelijk goed af.

Claidel Kohinor heeft een uitstekend toernooi achter de rug; de wedstrijd in de kwartfinale tegen de Ram’s Village Superstars was zijn beste optreden van het toernooi.
Niet voor niets is hij ook de 1ste keus in de nationale selectie; hij beschikt over alle kwaliteiten die een goede doelman moet hebben zoals een goede reflex, een flink voetballend vermogen en een uitstekende uittrap en pass in de benen.

Foto’s: QN-Sports ( Katiuscia Sanches)