QN Sport+ Television N.V.

Concacaf onder 20 voetbalkampioenschappen; Surinaamse jongens geloven er nog altijd in

Een tekort aan positieve energie is geen sprake van als we kijken naar of luisteren naar de u-20 spelers van de nationale selectie van Suriname. Quaraisy Nagessersing is ook namens QN – Sports ter plekke namens in Honduras en nam tijdens de laatste training enkele intervieuws af ten aanzien van de wedstrijd vanavond tegen Trinidad & Tobago

Chesron Oostwoud, middenvelder van het team, heeft zo bijvoorbeeld nog alle vertrouwen in plaatsing voor de volgende fase van het toernooi. Na 2 nederlagen vindt de speler van Sparta het welletjes en denkt dat Suriname vanavond wel de overwinning pakt op Trinidad om zo de 1ste punten te pakken op de Concacaf voetbalkampioenschappen onder 20 jaar. In het verlengde daarvan uit Oostwoud de hoop dat er eindelijk gescoord zal worden.

 

 

Ook Dychairo Naarendorp denkt niet aan verliezen; volgens hem heerst er een zeer goede sfeer in de groep en is de kans om Trinidad te verslaan bijzonder groot. De links back van FC Utrecht is van mening dat er goed is getraind en dat alle spelers weer goed opgeladen zijn; iedereen is bereid hard te werken in de confrontatie met de jonge Soca Warriors.

 

 

ADO – middenvelder Jaydavon Haas is er eveneens van verzekerd dat het team er alls aan doen zal om te winnen vanavond (23 juni), maar verwacht een heel zware pot tegen Trinidad. Haas maakte in de 2de wedstrijd tegen de Haitianen een mindere beurt, maar hoopt zeker te herstellen vanavond; los daarvan hoopt hij dat de gecreeerde kansen vanavond wel in doelpunten omgezet worden.

 

DTSNV

Suriname speelt vanavond in een must-win situatie tegen Trinidad; een gelijkspel betekent eliminatie uit het toernooi en het vliegtuig pakken naar huis.