QN Sport+ Television N.V.

Copa America 2019 vindt vanavond plaats

Onder heel veel aandacht zal vanavond de 46ste editie van het Copa America van start gaan; in het gastland Brazilie zal er zoals altijd een openingsceremonie plaatsvinden, waarna de 1ste wedstrijd in poule A van start gaat tussen het organiserend land en Bolivia.

Brazilie hunkert naar de 9de eindzege van de Zuid-Amerikaanse kampioenschappen; in eigen land kampioen worden zou natuurlijk fantastisch zijn, maar het zal moeten gebeuren zonder de bijdrage van aanvalsleider Neymar jr. Van Bolivia moet er vanavond gewonnen kunnen worden; drie punten pakken in de 1ste wedstrijd is altijd de juiste manier om een aanvang te maken met het toernooi. Bolivia is sinds jaren een van de kleine voetballanden geworden, maar zal er ook op gebrand zijn een goede prestatie neer te zetten.

QN – Sports is ten aanzien van Copa America 2019  in samenwerking met de STVS; de wedstrijden die allemaal live gaan zullen aangekleed worden met een voor- en nabeschouwing (en analyse), terwijl het Copa America journaal ook te zien zal zijn.

Het programma van vanavond:

20.45 u: voorbeschouwing Brazilie x Bolivia
21.30 u: Brazilie x Bolivia