QN Sport+ Television N.V.

De Ligt prominent op Italiaanse cover: ‘100 miljoen’

Matthijs de Ligt is een onderwerp van gesprek in Italië, waar wordt gediscussieerd over voor welk bedrag Juventus hem zal laten gaan.

Een vertrek van De Ligt bij De Oude Dame wordt gezien als een mogelijkheid. De verdediger zelf heeft dat ook niet uitgesloten. Chelsea heeft schijnbaar zijn zinnen gezet op de Oranje-international, die het vertrek van Antonio Rüdiger en Andreas Christensen moet opvangen.

 

De Londense club heeft naar verluidt een bod van veertig miljoen euro neergelegd in Turijn, waarbij ook Christian Pulisic en Timo Werner de overstap van de Premier League naar de Serie A zouden maken.

Een dergelijke deal is volgens Tuttosport niet interessant voor De Oude Dame. De Italiaanse krant maakte een rondgang langs enkele zaakwaarnemers en technisch directeuren om tot die conclusie te komen: ‘Hij wordt alleen verkocht voor honderd miljoen.’

 

DTSNV

Een alternatief wordt ook geopperd. ‘Kalidou Koulibaly is zeker een eerste keuze voor Juventus bij een vertrek van De Ligt. Maar een afscheid van de Nederlander wordt pas werkelijkheid als er een monsterlijk bod komt.’

vi.nl