QN Sport+ Television N.V.

Dean Gorre baalt van nederlaag tegen St.Vincent & The Grenadines

Het is een heel zure avond geworden gisteren door de teleurstellende nederlaag van Suriname tegen het bezoekende St.Vincent & The Grenadines (0 – 1). Als gevolg van dit resultaat en door de winst van Nicaragua op Dominica is de spanning weer helemaal terug in de poule.

Na de wedstrijd gaf Dean Gorre onder andere aan dat de nederlaag veel te wijten is aan de kansen die onbenut zijn gebleven;los daarvan zag hij ook meerdere spelers gisteravond beneden de maat presteren waarbij hij uiteindelijk heel het middenveld verving. Dat Donnagey Fer niet de lijnen binnen kwam kwam volgens Gorre doordat Comvalius en Cronie de grootste dreiging vormden voor de tegenstander.
Dat het tegendoelpunt goedgekeurd werd, vindt de bondscoach overigens een grote schande, omdat de vrije tap meters ver verwijderd werd genomen van de plek waar de overtreding begaan werd.

Suriname heeft momenteel 7 punten en staat wegens een beter doelsaldo op de 2de plek in poule B4, waar St.Vincent & The Grenadines nu de nieuwe koploper is met 8 punten. Ons land ontvangt op 15 November Dominica in eigen huis, terwijl de selectie op 19 November de zware dobber tegen Nicaragua hen te wachten staat.