QN Sport+ Television N.V.

Diaspora dames houden het heel gauw voor gezien; voor Natio uitkomen alleen onder ander bewind mogelijk!

Al dagen is bekend dat er 5 tot 6 voetbalsters van de nationale selectie zijn achtergebleven in het buitenland; tot onbegrip en ergernis van velen zou deze groep aan zich zelf overgelaten zijn in de zin dat geen enkel SVB – bestuurslid met hen is achtergebleven; in deze moeten de leden Mankoe en Thakoerdin zich schuldig gemaakt hebben. Met inkomen en snel handelen van de Tevreden Group is ervoor gezorgd dat de emotionele schade beperkt is gebleven.

 

Sinds de intrede van diaspora binnen de vrouwen selectie zijn er net een wedstrijd of 3 afgewerkt, maar bij deze groep is de maat vol!; na vanavond besluiten de nieuwe aanwinsten te stoppen met de nationale selectie.

Redenen die onder andere zijn aangehaald zijn dat er tijdens FIFA-windows geen oefenwedstrijd wordt geprogrammeerd, terwijl dat bij de heren wel gebeurt. Op zo een vindt er geen gelegenheid plaats om beter op elkaar ingespeeld te raken.

 

Een andere rede is dat de groep het onkan vindt geld te besparen door noch een keeperstrainer noch een fysiotherapeut mee te nemen. Ook noemen zij als reden het gebrek aan goede leiding, materiaal en mankracht.

 

DTSNV

In de statement aan het volk, terug te zien op social media, uiten de dames hun dankbaarheid voor het feit dat ze de kleuren van de vlag hebben mogen verdedigen; echter stellen de dames zich alleen nog beschikbaar onder een ander bestuur.