QN Sport+ Television N.V.

Drie duels schorsing voor vechtende coaches Bodø/Glimt en Roma

De Europese voetbalbond UEFA heeft drie wedstrijden schorsing opgelegd aan hoofdtrainer Kjetil Knutsen van Bodø/Glimt en keeperstrainer Nuno Santos van AS Roma vanwege hun vechtpartij na het eerste duel tussen beide clubs in de kwartfinales van de Conference League.

 

De Noorse club won eerder deze maand voor eigen publiek de heenwedstrijd met 2-1. De Italianen maakten de achterstand in de return goed met een 4-0-zege. Roma treft het Schotse Rangers donderdag in de halve finale van het Europese bekertoernooi.

 

Knutsen en Santos kregen na afloop van de wedstrijd in Noorwegen ruzie met elkaar in de spelerstunnel. Knutsen zou Santos hebben aangevallen, maar de coach van Bodø/Glimt beweerde dat Santos hem naar de keel was gevlogen.

 

DTSNV

Bodø/Glimt heeft zelfs aangifte gedaan bij de politie tegen de keeperstrainer van Roma. De UEFA schorste het duo al voorlopig na de wedstrijd en zette de tuchtcommissie aan het werk. Beide coaches zouden de algemene gedragsregels hebben geschonden en werden beschuldigd van ’ernstige mishandeling’.

Telesport