QN Sport+ Television N.V.

DSI speelt gelijk in  interland tegen Transvaal

 

In een goed bezochte Dr.Ir.F.Essedstadion speelden de dames uit Nederland, DSI gelijk tegen Transvaal voorheen Oema Soso. Het lukte aan Transvaal de rustsand op 2-0 te bepalen middels treffers van Pamela Ansoe. In de tweede helft kwam DSI sterk terug en bepaalde de eindstand op 2-2 middels een treffer van Latoya Babel en gastspeelster Orthea Riley van SV Athena.

In de eerste speelminuten zaten de dames van DSI goed op de bal door vanuit het middenveld te opereren. De dames van Transvaal hadden wat moeite om goed antwoord te geven op de aanvallen van DSI. Op gegeven moment ging DSI in de fout waarbij Sabrina Rigters de verdediging van DSI afstrafte en de kans kreeg vanuit de rechterflank naar binnen te drijven. Deze aanval werd netjes afgerond door Pamela Ansoe die de stand uit evenwicht haalde(1-0).

DSI speelde hun spel gewoon door en probeerde sterk terug te komen maar aan de andere kant bleek Transvaal geen genoegen te nemen met een 1-0 tegen de gasten. Het was wederom Pamela Ansoe die van zich liet spreken daar ze wederom een treffer voor haar rekening nam(2-0).

In de tweede helft leek het alsof DSI er meer zin in kreeg. De aanvallen waren iets nauwkeurig en drukten veel op de verdediging van Transvaal. Uiteindelijk lukte het aan Latoya en Orthea het net van hun tegenstander te vinden. De volgende tevens laatste partij van DSI is vrijdag aanstaande tegen SRD op het TAS veld te Tourtonne. Het duel vangt aan om 18:00uur.