QN Sport+ Television N.V.

‘Dybala stelt Inter teleur en zet zinnen op andere Italiaanse topclub’

Paulo Dybala vertrekt komende zomer transfervrij bij Juventus. Dat leidt al wekenlang tot speculaties over een mogelijke overgang naar titelconcurrent Internazionale. De toekomst van de 28-jarige Argentijn lijkt inderdaad in de Serie A te liggen, maar niet bij de Nerazzurri.

 

Na een dienstverband van zeven jaar loopt Dybala eind volgende maand uit zijn contract bij Juventus. Dat leidde maandag tijdens zijn laatste competitieduel namens Juve tot emotionele taferelen. De aanvaller wilde zelf graag in Turijn blijven, maar directeur Andrea Agnelli pakte niet door met het verlengen van zijn contract.

Dat betekent dat Dybala gratis de deur uitwandelt. Volgens La Repubblica is de kans levensgroot dat de Argentijn na deze zomer de clubkleuren van competitiegenoot AS Roma draagt. De tegenstander van Feyenoord in de finale van de Conference League lijkt de beste papieren te hebben om Dybala binnen te halen.

DTSNV

Mourinho
De club van José Mourinho zou bereid zijn ver te gaan om Dybala voor meerdere jaren vast te leggen. De Italiaanse krant meldt dat Inter desondanks nog altijd hoopt op zijn komst, terwijl ook in het buitenland serieuze kandidaten zich gemeld zouden hebben.

vi.nl