QN Sport+ Television N.V.

El Comandante naar de Gele Onderzeeër: Danjuma gaat samenwerken met cultheld

José Luis Morales heeft zoals verwacht zijn overstap van Levante naar Villarreal afgerond. De 34-jarige aanvaller bewijst al jaren dat hij voor een relatief kleine club als Levante veel kan scoren in La Liga, hij mag het nu laten zien bij een grotere club.

 

Morales kreeg vanwege zijn kenmerkende manier van juichen de bijnaam El Comandante, de spits heeft regelmatig wat te vieren binnen de lijnen. Hij is topscorer aller tijden van Levante, waar hij sinds 2011 voor speelde.

Ondanks zijn dertien doelpunten kon Morales dit seizoen niet voorkomen dat Levante als nummer negentien degradeerde uit La Liga. De routinier degradeert niet mee en kondigde zijn vertrek aan. Dit werd door lang niet iedere supporter goed ontvangen. Zes jaar geleden ging Morales nog wel met Levante de Segunda División in na een degradatie.

  DTSNV

Komend seizoen mag Arnaut Danjuma proberen Morales in stelling te brengen. De spits tekent voor twee jaar bij de stuntploeg, die in de Champions League afrekende met Juventus en Bayern München. Door een zevende eindklassering in La Liga speelt Villarreal komend seizoen in de play-offronde van de Conference League.

vi.nl