QN Sport+ Television N.V.

Elshot een opgelucht mens; nu nog het revalidatieproces

Na zeer lang te hebben moeten wachten heeft Suriname’s international Bryan Elshot de operatie aan zijn voorste kruisband achter de rug; de middenvelder is meer dan blij en kijkt uit naar het revalidatieproces.

Elshot geeft verder aan zijn manager Harvey Vliet zeer dankbaar te zijn voor het feit dat deze hem gedurende het proces zal begeleiden in Nederland. Elshot wordt qua verblijf in Nederland eveneens opgevangen door Vliet. Hij brengt zijn dank eveneens aan Dean Gorre en totale staf en de spelers van de nationale selectie. Ook noemt hij in gesprek met QN-Sports de naam van volksgezondheid, Amar Ramadhin en het SZF. Ook de vice-president Ronnie Brunswijk en de ‘vrienden van Natio’ hebben allen een bijdrage geleverd dat alles in orde kon komen.

Elshot brengt het 1ste gedeelte van zijn revalidatie-proces door in Nederland om vervolgens verder in Suriname begeleid en behandeld te worden. In Suriname zal het Bastiaan de Boer zijn die Elshot verder helpt. De eigenaar van Boeroe Swing is inmiddels al in kontakt met de fysiotherapeut in Nederland.

Elshot verklaart dat naar zeggen van de artsen en de fysio in Nederland het process van revalidatie rond de 6 tot 7 maanden duren kan. Echter wijst de theorie totaal anders uit en duurt zo een revalidatie al gauw 10 maanden. In het profcircuit komt het nog weleens voor dat zo een proces wat versneld wordt om hem speelklaar te krijgen voor een toernooi, maar ook dit gebeuren kan nadelige nagevolgen hebben waarvan een re-injury een is.