QN Sport+ Television N.V.

1ste divisionisten bekeren door naar de ronde van 16

PVV – Nishan’42:

De bekerwedstrijd in het Essed stadion tussen twee 1ste divisionisten  kende gisteravond niet heel veel hoogtepunten; PVV in het welbekende donkerblauw tenue wist met 2 – 0 te winnen van Nishan’42 die in geel/oranje tenue  aantrad. De score van de wedstrijd werd laat in de 1ste helft en kort voor fluitsignaal van de rust geopend. Een ongelukkige autogoal zorgde ervoor dat de mannen van de gewapende macht op voorsprong kwamen; 1 – 0.
Ook in de 2de  helft zou er pas laat weer gescoord worden; het was de speler Marcel Pallees die met zijn treffer de wedstreijd op slot zette en zo zijn ploeg ziet door bekeren naar de 8ste finale.

 

SNL – Devaboys:

In de 2de wedstrijd van de avond kreeg het in volledig rood aangetreden SNL het niet zo makkelijk tegen de uit Meerzorg afkomstige club Devaboys. De 2de divisionist die met grootse moeite het hoofd boven water in de competitie, zag het tegen de nummer 5 uit de 1ste divisie al op een strafschoppenserie aankomen, maar Dennis Doekoe zou daar in de blessuretijd een stokje voor steken;zijn late treffer brengt SNL een ronde verder in het toernooi.