QN Sport+ Television N.V.

Feyenoord denkt aan Sinkgraven en Maatsen bij opvolging Malacia

Tyrell Malacia moet nog worden verkocht, maar Feyenoord is al bezig met zijn opvolging. Prominent op de scoutingslijst staat Daley Sinkgraven. Ook Ian Maatsen is kandidaat.

 

DTSNV

Sinkgraven staat momenteel onder contract bij Leverkusen in de Bundesliga, maar over een vertrek valt te praten. De 26-jarige linkspoot heeft bovendien als voordeel dat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Daarbij heeft deze ex-speler van SC Heerenveen en Ajax ook de ervaring waarnaar Feyenoord op zoek is.

Mogelijke terugkeer Maatsen
Maatsen geldt eveneens als een aantrekkelijk alternatief. De twintigjarige linksback speelde ooit bij Feyenoord in de opleiding, maar de club stuurde hem weg. Via Sparta Rotterdam kwam hij bij PSV terecht. In 2018 verliet hij die club voor een avontuur bij Chelsea. Maatsen debuteerde voor The Blues onder coach Frank Lampard in een duel om de EFL Cup tegen Grimsby Town.

Hoewel hij meetrainde met de eerste selectie, vertrok hij op huurbasis naar eerst Charlton Athletic in League One. Afgelopen seizoen maakte hij de stap omhoog richting het Championship, waar hij, wederom op huurbasis, voor Coventry City ging spelen.

vi.nl