QN Sport+ Television N.V.

Hazard mogelijk niet tegen Atlético

hazard

Chelsea dreigt de jacht op de Champions League-zege te moeten vervolgen zonder Eden Hazard. De vraag is of de Belgische aanvalskracht de topper tegen Liverpool haalt.

Tegen Sunderland moet Hazard zaterdag zeker nog toekijken. De international is nog niet hersteld van de kuitblessure die hij anderhalve week opliep in de return tegen Paris Saint-Germain in de Champions League.

Maar het heeft er de schijn van dat Hazard ook het eerste deel van het tweeluik met Atlético Madrid ook aan zich voorbij moet laten gaan. Chelsea begint de halve finale van de Champions League in de Spaanse hoofdstad.

‘Ik zou nog niet willen zeggen dat hij definitief niet beschikbaar is, maar het feit dat hij nog niet de groepstraining heeft hervat, wekt de suggestie dat hij een groot vraagteken is’, zei assistent Steve Holland, die de honneurs waarnam voor manager José Mourinho.

Mocht Hazard in Madrid verstek moeten laten gaan, dan doet dat ook de vrees rijzen dat hij volgende week de topper tegen koploper Liverpool moet missen. Tussen de twee ploegen zit een gaatje van twee punten.

vi.nl