QN Sport+ Television N.V.

Herstellende Mazraoui met groot applaus verwelkomd op trainingsveld

Noussair Mazraoui heeft een grote stap gezet in zijn herstel. Na een rustperiode is de 25-jarige verdediger vrijdag op het trainingscomplex van Bayern München begonnen aan zijn revalidatie.

Mazraoui kampt met de naweeën van een coronabesmetting. De Marokkaans internationaal raakte tijdens het WK besmet met het virus. Vervolgens werd bij zijn terugkeer bij Bayern een lichte ontsteking in een hartzakje geconstateerd. Dat zette hem voorlopig buitenspel. De verwachting is dat de ex-Ajacied op zijn vroegst begin maart zijn rentree kan maken.

 

Wel heeft Mazraoui dus zijn terugkeer op het trainingscomplex al achter de rug. Ploeggenoten verwelkomden de vleugelverdediger vrijdag met een warm, groot applaus. Mazraoui ging vervolgens binnen aan de slag met zijn individuele programma.

 

De Bayern-selectie werkt toe naar de uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg van komende zondag. Woensdagavond werd in het bekertoernooi gewonnen van FSV Mainz 05. Daley Blind debuteerde in die wedstrijd, net als João Cancelo. De van Manchester City overgekomen Portugees zal op termijn een belangrijke concurrent zijn voor Mazraoui. Laatstgenoemde kwam in de eerste seizoenshelft tot elf optredens in de Bundesliga.

vi.nl