QN Sport+ Television N.V.

In de wandelgangen

1. Silvio Berlusconi zou AC Milan willen verkopen, maar daar blijkt niets van waar te zijn. Wat de politicus, ondernemer en eigenaar van i Rossoneri wel wil, is een medeaandeelhouder vinden. Die moet bereid zijn om 150 tot 200 miljoen euro voor circa 30 procent te betalen. Berlusconi zoekt die in Rusland, China en het Midden-Oosten. Deze aandeelhouder zou ook de naamgever van het nieuwe stadion kunnen worden.

2. Atlético zal flink in de buidel moeten tasten voor Suárez, want Real Madrid heeft een megabod in voorbereiding. De Koninklijke betaalde bedragen rond de honderd miljoen euro voor Cristiano Ronaldo en Gareth Bale en voorzitter Florentino Pérez vindt dat Suárez dat ook waard is. Naar verluidt heeft de voetbalgrootmacht 96 miljoen euro over voor de veelbesproken ex-Ajacied.

3. Als Liverpool de Champions League haalt, knijpt Brendan Rodgers zijn handjes dicht. De manager kan dan een nieuw driejarig contract tekenen bij the Reds en eigenaar John W. Henry stelt de Noord-Ier dan in de gelegenheid om in de zomer 72,5 miljoen euro in zijn spelersselectie te investeren. Onder anderen Evgen Konoplyanka van Dnipro Dniptropetrovsk en Nicolas Gaitán van Benfica zijn opties voor Liverpool.

4. Daniel Alves zou na zes seizoenen Barcelona toe zijn aan een nieuwe uitdaging en die geruchten zijn ook opgevangen in Noord-Londen.Manager Arsène Wenger van Arsenal denkt dat de dertigjarige verdediger nog wel enkele seizoenen op het hoogste niveau mee kan. Alves heeft bij Barcelona nog een contract tot 2015, dus komende zomer is het ideale moment om een bod te doen.

5. Internazionale is bereid 24 miljoen euro te betalen voor de komst van Fernando Torres. De aanvaller is zijn basisplaats bij Chelsea niet zeker en de Engelse club hoopt de investering van 58 miljoen euro nog enigszins terug te kunnen verdienen. José Mourinho wil de Spanjaard vervangen met een big money replacement: Diego Costa, Radamel Falcao en Mario Balotelli zijn kandidate