QN Sport+ Television N.V.

Inter Moengotapoe stoot door naar halve finales

Landskampioen Inter Moengotapoe bevindt zich nog altijd in Puerto Rico in verband met de Concacaf Club Shield kampioenschappen en blijft goed presteren. Op het toernooi dat 10 deelnemers telt, wisten de Moengonezen ook gisteravond te winnen en wel van The Golden Lion uit Martinique. Na een 3 – 0 voorsprong bij de rust eindigde de wedstrijd in een 4 – 3 overwinning.

 

In de 1ste helft scoorden Miquel Darson, Rivaldo Doorson en Naldo Kwassie voor de ploeg van Jozef Joekoe; Darson rondde bij de 1 – 0 mooi af op aangeven van Gilbert Cronie, terwijl Rivaldo Doorson door goed voorwerk van Donnegey Fer eenvoudig de ploeg op 2 – 0 zette. Kwassie maakte met een harde uithaal de 3de treffer.

 

Het leek een simpel voetbalavondje te worden, maar de ongelukkige doelman Doorson zorgde toch voor de nodige spanning in de strijd. Liefst 3 keer werd hij via een vrije trap door de speler Parsemain. Vooral bij de laatste uit de 3 ging de oud-doelman van Transvaal en West United flink in de fout.

De 4de treffer viel uit een strafschop verzilverd door Joel Baja.

 

DTSNV

Inter speelt op 22 april in de semi-finale tegen AS Gosier uit Guadeloupe, de nummer 2 uit poule B. Bij winst komen zij zondag 24 april in actie in de finale. Een nederlaag leidt naar de strijd om de 3de plaats.