QN Sport+ Television N.V.

Internacional en Kabel Boyz spelen zich naar de play-offs

szvb futsal

Aan een heel spannend slot van de reguliere competitie is gisteravond uiteindelijk een eind gekomen. Nadat Kabel Boyz gisteravond vrijgesproken werd in de zaak die Pentagon tegen hen aanspande omtrent het meespelen van de speler Jermain Dilrosun, moest het een overwinning boeken op Styx The KG.

De ploeg onder leiding van trainer Gino Brandon zegevierde met 3 – 1, waardoor de ploeg als nummer 4 eindigt in de competitie. Internacional was verplicht op zijn minst gelijk te spelen tegen Mengao en de eindstand hier werd ook uiteindelijk 3 – 3.

Vanwege een beter onderling resultaat eindigt Internacional boven Kabel Boyz; de enige ploeg die in de competitie nog op het aantal van 33 punten eindigen kan, is The Lions. Echter is de sublieme inhaalrace van deze ploeg ietwat te laat ingezet, want ondanks dit feit kunnen zij de top 4 niet meer binnendringen.

Volgens competitie-coordinator Ameet Binda vallen de onderlinge resultaten tussen de 3 clubs het meest negatief uit voor The Lions; naar zijn zeggen heeft het tegen Internacional een doelpunt minder gescoord, terwijl het 2 uit de 3 ontmoetingen het moest afleggen tegen Kabel Boyz.

De top 4 ploegen die dit jaar dus strijden om het landskampioenschap zijn: Styx The KG, zv Mengao, FC Internacional en Kabel Boyz LG.