QN Sport+ Television N.V.

Jermaine Karg nieuwe Mr. Suriname

Jermaine Karg is de nieuwe Mr. Suriname. Hij werd zondagavond in een tjokvolle Congreshal gekroond tot bodybuildingkampioen van Suriname. Mark Tjon, die vorig jaar, voor het eerst de prestigieuze titel won, moest genoegen nemen met de tweede plek.

Anthony Nekrui eindigde als derde. Nummer vier werd Fabian Wehl. Het publiek was het niet eens met zijn plaats en er klonk boegeroep toen bekend werd dat hij vierde was geworden. Volgens de aanwezigen had hij beter verdiend.

Shown Roberts en Faizel Pinas werden bodybuildingkampioen in respectievelijk de C- en B-klasse. Rudolf Getrouw (tot 1,74 meter) en Daes Burgzorg (langer dan 1,74 meter) werden de winnaars van de Men’s Physique. De overall titel ging naar Daes Burgzorg. Archie Orban, zijn grootste rivaal, deed niet mee dit jaar.

Bij Bikini Fitness werd Stefani Tjon A San voor het vierde jaar op rij winnaar. Ze hield onder anderen nieuwkomer Sharen-Vess Schaap (tweede) en Genevieve Soerokromo (derde) van de topplek. Toppers als Militia Galimo en Suelle Shepperd waren dit jaar niet van de partij. Er deden 47 man mee aan de wedstrijd van de Surinaamse Bodybuilding- en Weightliftingbond.

Bron : dwtonline.com