QN Sport+ Television N.V.

Juanfran belooft fans in brief toekomstige CL-zege

Verdediger Juanfran van Atlético Madrid, die zaterdagavond het verlies van zijn club in de finale van de Champions League inluidde door een misser in de strafschoppenserie, heeft maandag de fans in een brief alsnog de Europese hoofdprijs beloofd. In het emotionele bericht bedankt hij de supporters voor de steun na de dramatische ontknoping van de eindstrijd tegen rivaal en stadgenoot Real Madrid.

,,Ik zal nooit jullie reactie vergeten toen ik om vergeving kwam vragen. De tranen in jullie ogen hebben me geholpen om met mijn enorme verlies om te gaan. Ik wil jullie bedanken voor het geloof in ons.”

,,Twee jaar geleden vertelde ik dat we terug zouden keren in de finale”, blikte Juanfran terug op de verloren finale van de Champions League in 2014, eveneens tegen Real Madrid. ,,Nu kan ik jullie zeggen dat vroeger of later onze aanvoerder Gabi de beker van de Champions League zal optillen en dat we dat samen gaan vieren. Ik hou van jullie.”

Door : ad.nl