QN Sport+ Television N.V.

Kamermeisje bijt Chiellini in schouder

kamermeisje

De Italiaan Giorgio Chiellini was woedend toen tegenstander Luis Suárez hem dinsdag in zijn schouder beet. Hij ontblootte het geschonden lichaamsdeel en liet de hele wereld de tandafdrukken van de Uruguyaan zien. Nu, iets later, zijn de gemoederen wat bedaard. Suárez wacht een schorsing en Chiellini kan alweer wat om het voorval (glim)lachen. Hij postte volgens Daily Mail met enige zelfspot een foto waarin een Braziliaans kamermeisje haar tanden in zijn schouder zet.

Het bijtincident was het belangrijkste thema na de zege van Uruguay op Italië (1-0). Kort na het wangedrag van Suárez maakte Uruguay de winnende treffer. ‘Het was belachelijk dat hij niet de rode kaart kreeg’, zei een woeste Chiellini na afloop van de wedstrijd. ‘Het was volkomen duidelijk dat hij in de fout ging’, vervolgde Chiellini. ‘Dat wist hij zelf ook. Daarom ging Suárez ook maar meteen liggen alsof hij was aangepakt.’

Inmiddels lijkt de Italiaanse verdediger zich bij de uitschakeling van zijn land te hebben neergelegd, getuige de opmerkelijk foto die hij posste. Chiellini posseert glimlachend terwijl een kamermeisje in zijn schouder beet.

Trend?
Daily Mail spreekt zelfs van een mogelijk beginnende trend. Op een training van Brazilië zette aanvaller Fred zijn tanden in de pols van verdediger Marcelo.

ad.nl