QN Sport+ Television N.V.

Kenneth Jaliens breekt band met oude liefde en tekent bij Transvaal

De hoogst opgeleide trainer van Suriname, Kenneth Jaliens, heeft de deur achter zich dicht gedaan bij sv Voorwaarts en begint een nieuw avontuur bij sv Transvaal. Het contract waar de oefenmeester heeft getekend bij de groenwitte formatie, kent een duur van 3 jaar.

Over enkele dagen vindt de kennismaking met het bestuur en de spelers plaats, terwijl naar verluidt de 1ste trainingsessie aanstaande maandag al plaatsvindt.

Inmiddels zou de ervaren trainer die ook nog KNVB-docent is in het Caraibisch gebied, al een verlanglijstje hebben ingeleverd van een aantal spelers die hij graag wil zien komen ter versterking.

Met de status die clubs als Robinhood en Transvaal hebben, wordt aanvankelijk elk jaar van hen verwacht mee te doen in de strijd om de landstitel en sterker nog, zelfs landskampioen te worden; Jaliens staat tesamen met de club die bijna 100 jaar bestaat, voor een prachtige uitdaging.

Foto: de kersverse Transvaal coach Kenneth Jaliens (l) en de directeur van de club, Anand Pherai (r). Pherai is tevens directeur van Rudisa Motors.