QN Sport+ Television N.V.

Kraker in achtste finale: Ronaldo versus Messi

De loting van de achtste finales van de Champions League heeft enkele fraaie affiches opgeleverd. Een bijzondere ontmoeting om naar uit te kijken: Lionel Messi versus Cristiano Ronaldo.

Ronaldo en Messi stonden jarenlang tegenover elkaar tijdens de Clásico’s tussen Real Madrid en Barcelona en de twee meervoudig Ballon d’Or-winnaars treffen elkaar nu ook weer in de achtste finales van de Champions League. Manchester United werd namelijk gekoppeld aan Paris Saint-Germain. Dat betekent ook een ontmoeting tussen Donny van de Beek en Georginio Wijnaldum.

 

Ronaldo’s voormalig werkgever Real Madrid werd gekoppeld aan Benfica. De koploper in Spanje wacht een dubbele ontmoeting met de huidige nummer drie in Portugal. Villarreal en Arnaut Danjuma strijden met Manchester City en Nathan Aké om een plek bij de laatste acht in de Champions League.

Virgil van Dijk en Liverpool gaan voor een ticket voor de kwartfinales de strijd aan met Red Bull Salzburg. Matthijs de Ligt en Juventus nemen het op tegen Sporting Portugal, de nummer twee uit de groep van Ajax. Titelverdediger Chelsea treft met Hakim Ziyech het OSC Lille van Sven Botman. Bayern München gaat de strijd aan met Atlético Madrid.

 

Achtste finales Champions League
Benfica Real Madrid
Villarreal Manchester City
Atlético Madrid Bayern München
Red Bull Salzburg Liverpool
Internazionale Ajax
Sporting Portugal Juventus
Chelsea OSC Lille
Paris Saint-Germain Manchester United

vi.nl