QN Sport+ Television N.V.

‘Martínez in deze rol bij United gaat niet werken’

Erik ten Hag doet er goed aan om Lisandro Martínez niet als een van de twee centrale verdedigers op te stellen bij Manchester United. Althans, dat is de mening van Jamie Carragher.

 

Martínez was een van de gebeten honden na de afstraffing van Manchester United door Fulham. De Argentijn ruimde na de eerste helft het veld. Volgens Carragher was dat logisch, omdat United simpelweg in de problemen komt door de (beperkte) lengte van de gewezen Ajacied.

 

‘We moeten nooit te snel oordelen over managers of spelers, maar ik ben ervan overtuigd dat dit niet gaat werken vanwege zijn 1,75 meter’, zei Carragher bij Sky Sports over de rol van Martínez bij United.

DTSNV

In de ogen van Carragher moet Ten Hag opteren voor een andere positie voor Martínez. ‘Misschien kan hij linksback spelen, of in een driemansdefensie. Maar met vier man achterin kan hij niet centraal spelen in de Premier League. Elk team zal het op hem hebben gemunt. Als tegenstanders dat niet doen, zijn ze niet goed bij hun hoofd. Ik denk dat United een enorm probleem heeft.’

vi.nl