QN Sport+ Television N.V.

Mascherano: Mijn anus scheurde door Robben

mascherano

Bizar nieuws uit het Argentijnse kamp, dat Oranje woensdag na strafschoppen uit de WK-finale hield. De Argentijnse verdediger  Javier Mascherano, die Arjen Robben zo goed uit de wedstrijd hield, blijkt een bizarre blessure aan die wedstrijd te hebben overgehouden.

De speler van FC Barcelona hield in de laatste minuut van de reguliere speeltijd Robben met een uiterste krachtinspanning van scoren af, maar geheel ongeschonden kwam hij daarbij niet uit de strijd, zo vertelt hij aan Yahoo Sports.

‘Ik wil niet onbeleefd zijn, maar ik heb in die actie mijn anus gescheurd’, aldus Mascherano. ‘De pijn was verschrikkelijk. Robben raakte de bal nog een keer, verloor een seconde en toen zag ik kans om in te grijpen. Ik had er ook uitgestuurd kunnen worden of het had een strafschop kunnen worden. Maar ik heb geluk gehad. Om in de finale te komen heb je soms een beetje geluk nodig.’

Mascherano had er alles voor over om met Argentinië de finale te halen. ‘Dit is mijn derde WK en misschien wel mijn laatste. Ik hoop dat we het zondag kunnen afmaken. We gaan opnieuw alles geven, net zoals we tegen Nederland hebben gedaan.’

Of de bizarre blessure van Mascherano consequenties heeft voor zijn meespelen in de finale zondag tegen Duitsland, is vooralsnog onduidelijk.

ad.nl