QN Sport+ Television N.V.

Messi blijft steken op 0-0

Roemenië heeft Lionel Messi en de andere Argentijnse voetbalsterren vandaag in toom gehouden. De oefeninterland in het Nationale Stadion van Boekarest eindigde in 0-0. Messi speelde de hele wedstrijd, maar de superster van FC Barcelona kon het verschil niet maken.

Sterker nog, het dribbelwornde stond in de beginfase van de oefeninterland tot twee keer toe braken op het veld. Het bizarre tafereel werd door het ongenadige oog van de tv-camera’s gretig vastgelegd.

Bondscoach Alejandro Sabella stuurde naast Messi ook onder anderen Angel Di Maria, Sergio Agüero en Gonzalo Higuain het veld in, maar ondanks al die aanvallende klasse wist Argentinië niet te scoren. Op het WK in Brazilië speelt de Zuid-Amerikaanse topploeg komende zomer in de groep tegen Bosnië-Herzegovina, Iran en Nigeria.

Ondanks alle ellende in eigen land hadden de voetballers uit Oekraïne toch wat te vieren. Op Cyprus wonnen ze met 2-0 van de Verenigde Staten, de ploeg van bondscoach Jürgen Klinsmann die naar het WK gaat. Bij de Amerikanen viel AZ-spits Aron Jóhannsson na een uur in. Juan Agudelo (FC Utrecht) mocht de laatste minuten meedoen.

AD.nl