QN Sport+ Television N.V.

Mitchel Kisoor: “ Onze tegenstander is te pakken”


Haiti- De rood groene formatie,Robinhood, is enkele uren verwijderd van het eerste fluitsignaal in hun uitpartij vs AS Capoise. Dit duel zal later in het Sylvio Cator stadion gespeeld worden. De redactie van QN Sport is sterk vertegenwoordigd en heeft enkele gesprekken gevoerd met spelers van de Surinaamse vertegenwoordiger, Robinhood.

Mitchel Kisoor speler tevens waarnemend directeur van Sport op het departement van Sport & Jeugdzaken geeft zonder twijfels aan dat de tegenstander vandaag te pakken is. “ We hebben na de eerste wedstrijd geleerd uit onze punten die minder waren in het eerste duel. Belangrijk is dat Robinhood het niet slecht heeft gedaan en dat we de wedstrijd met goed vertrouwen heel overtuigend kunnen winnen.

Volgens Kisoor is dit duel heel belangrijk voor Suriname maar ook heel bijzonder voor Robinhood. “ Het is na lang weer dat een team uit Suriname op clubniveau het zo ver heeft geschopt met Concacaf. Dit is de kans voor Suriname om na de jaren 70 en 80 weer prijzenswaardige prestaties te leveren. Dit nationaal en internationaal. Gelet op de partij van een week terug in Suriname zegt Kisoor dat zijn team een goede spelbenadering heeft gehad. Gelet op al de opvattingen geeft Kisoor aan dat het moet kunnen om vanuit een goed georganiseerde verdediging toe te slaan. “ Met wat rust en koelbloedigheid kunnen we de doelpunten voor onze rekening nemen.