QN Sport+ Television N.V.

Mourinho betaalt 600.000 euro bij uitchecken bij hotel

José Mourinho heeft het luxe hotel The Lowry in Manchester verlaten. Volgens The Times heeft de ontslagen coach van Manchester United een rekening van bijna 600.000 euro betaald.

Mourinho woonde 895 dagen in een luxe kamer van het hotel. De goedkoopste suite van The Lowry kost 660 euro per nacht. De Portugees kan zich een aardige slaapplaats veroorloven. Hij zou van een jaarsalaris van ruim 16 miljoen euro hebben genoten. Mourinho zou bovendien een afkoopsom van 20 miljoen euro hebben meegekregen, dus de hotelrekening zal hij zonder morren hebben betaald. Mourinho koos er in de zomer van 2016 voor om alleen naar Manchester te vertrekken. Zijn vrouw, dochter en zoon bleven in Londen wonen. Mourinho nam op vrije dagen wel regelmatig de trein om even bij zijn familie te zijn.

Mourinho werd gisteren ontslagen bij Manchester United. Hij werd verantwoordelijk gehouden voor tegenvallende resultaten van de nummer zes van de Premier League. De Portugees had ook een slechte relatie met enkele belangrijke spelers.

Bron : ad.nl