QN Sport+ Television N.V.

Nieuw seizoen golfschool aangevangen

De Golfclub Paramaribo heeft vandaag op haar eigen banen aan de Indira Ghandiweg een aanvang gemaakt met de vijfde editie van hun golfschool. Voor dit jaar hebben zich 10 jongeren opgegeven om de nodige kennis op te doen  maar ook de skills aan te leren om een goede golver te worden.

Natasha Wong A Tong voorzitter van de Golf School Paramaribo zegt dat dit haar eerste officiele activiteit is vanaf ze in de maand mei het roer overnam van Glen Oehlers.   Gelet op de periode dat men gestart is heeft de Golfclub bewust voor deze tijd van het jaar gekozen omdat men in deregentijd niet echt veel kan doen en omdat de kinderen pas terug zijn van vakantie.  “ Dit is de juiste periode om de kinderen te leren golven. Golven heft tevens ook invloed op hun denkvermogen welke verder kan werken naar hun schoolprestaties”

De golfschool is volgens de gewezen voorzitter special in leven geroepen om de kinderen op zeer jonge leeftijd kennis te laten maken met de golfsport. In het verlengde daarvan worden ze bekwaam in het beoefenen van de sport waardoor de interesse om het golven te blijven uit oefenen blijft voortbestaan en natuurlijk  de golfsport.