QN Sport+ Television N.V.

Nishan’42 en Intermoengotapoe snakken naar een overwinning

Op het Nacionello sportpark word zaterdag aanstaande tussen Nishan’42 en bezoekende ploeg Intermoengotapoe vermoedelijk bepaald wie dieper in een dal geraakt en wie er een beetje uit terug kruipt. Noch Ronnie Brunswijk noch Jimmy Dassasingh kan vrede hebben met de prestatie van hun club; Nishan’42 heeft er nog niet 1 keer weten te winnen in de niet zo gelang geleden begonnen competitie, terwijl de huidige landskampioen uit het oosten teleurstellend pas 1 keer de volle 3 punten pakte.

In de laatste wedstrijd tegen Robinhood leek het erop dat Inter na lange tijd weer goede zaken aan het doen was, maar in de slotfase gooide Roxey Fer toch nog roet in het eten; er werd een 4 – 5 nederlaag geleden. Nishan’42 slaagde er in het Essed stadion met 2 – 2 gelijk te spelen tegen Botopasie en pakte zo haar 1ste broodnodige puntje.

Omdat beide ploegen onderaan het 2de rijtje bengelen, is een overwinning natuurlijk voor beide teams van groot belang en zeker ook welkom. Voor Intermoengotapoe is het een grote aderlating dat de pas terug gekeerde Joel Baja wegens een schorsing niet mee mag spelen. Ook Obrendo Huiswoud verkeert niet in de beste vorm van zijn carriere en de vraag is of de Nishan aanvalslinie daar profijt uit halen kan.

De wedstrijd start om 16.30 uur.