QN Sport+ Television N.V.

Nishan’42 vertoonde paniekvoetbal

 

De nieuwe coach van Nishan’42,Andy Atmodimedjo had het volgens eigen zeggen niet al te makkelijk in zijn eerste duel van het seizoen. Ook  bij de voorbereidingen ging het  al niet te goed.” Bij de voorbereidingen naar het nieuw seizoen bleven enkele spelers weg en uiteindelijk kwamen ze ook niet terug. In de eerste divisie competitiepartij van zaterdag jongstleden tussen Robinhood en Nishan’42 lukte het aan het laatst genoemde om de partij in een overwinning om te zetten. In het dr.Ir.F.Essedstadion werd het een 1-0 overwinning voor  Nishan’42 na een vroege doelpunt van Abidsenego.

Voor wat het duel tegen Robinhood betreft was er van tijd tot tijd sprake van paniekvoetbal maar dat heeft ons gelukkig de das niet omgedaan.”

Roberto Godeken de nieuwbakken coach van Robinhood die het tegen zijn oud team opnam gaf aan dat zijn team beter had kunnen presteren maar toch tevreden is met het geleverd spel. Er moeten uit de fouten geleerd worden om het woensdag anders aan te pakken tegen PVV die hun eerste partij 1-1 speelde tegen Leo victor