QN Sport+ Television N.V.

Ook scholen te Zorg en Hoop krijgen WK boekjes

Ook in Paramaribo heeft de Q Nagessersing Sport foundation onlangs een donatie gedaan aan de jeugdige samenleving; van het welbekende QN WK-boekje dat ieder WK weer op de markt verschijnt, is er een hoeveel boeken aan diverse scholen afgestaan. Het ligt in de bedoeling dat de jongeren er lekker op los kunnen lezen om zoveel mogelijk over het reeds begonnen eindtoernooi te weten te komen.

De Shri Vishnuschool, de Coleridgeschool, de Poolschool, de Pascalisschool en de Christus Koningschool zijn allen gelukkige scholen geweest om een hoeveelheid boeken te ontvangen; de keuze is op deze scholen gevallen, omdat deze allen in de omgeving Zorg en Hoop zijn gevestigd en zo ook de roots van de stichting.

Ook aan de SMA moskee te Boxel is er een donatie gedaan door Quaraisy Nagessersing, de oprichter en voorzitter van de sport foundation.

Vermeldenswaardig is dat accountancy kantoor Lutchman voor de start van het WK het aantal van 375 boeken heeft afgenomen ter donatie aan speciale instellingen zoals huize Asiana, Sanathan Dharm weeshuis, Islam Ramdjan weeshuis, het jongens internaat, het meisjes internaat, de Esther stichting en het Fatima oord.

Ook hebben een aantal sponsoren uit het WK-boekje traditiegetrouw boeken weten af te nemen voor hun personeel en Fernandes Autohandel heeft rond de 300 boeken extra afgenomen voor de Isuzu D-Max Caravaan in samenwerking met de Q.Nagessersing Sportfoundation.

Met een oplage van van liefst 7000 boekjes was QN-Sports dit jaar wederom de grootste en middels de donatie van rond de 2000 heeft de foundation kunnen tonen ook in de financieel moeilijke fase waar het land in verkeert, iets terug te doen voor de samenleving.