QN Sport+ Television N.V.

Opa Messi: Lionel was lui in finale Copa América

Arme Lionel Messi. De aanvoerder van Argentinië kreeg er na de verloren finale van de Copa América al van langs in de media en nu blijkt ook zijn opa de kritiek te delen.

De voetballers van gastland Chili trokken zaterdag na strafschoppen aan het langste eind. Diverse Argentijnse kranten wezen met een beschuldigende vinger naar Messi, zoals ze dat de afgelopen jaren wel vaker deden na pijnlijke nederlagen van de nationale ploeg. De 28-jarige sterspeler van FC Barcelona kwam het hele toernooi maar één keer tot scoren.

De krant Olé vond dat Messi vooral in de finale een lamlendige indruk maakte en opperde dat het beter is als de aanvoerdersband naar iemand anders gaat. Grootvader Antonio Cuccitini is ook niet erg te spreken over de inzet van zijn kleinzoon. ,,Prijzen winnen is het mooiste wat er is”, zegt hij tegen Radio Casilda. ,,Maar de laatste drie wedstrijden speelde hij slecht. Hij was lui.”

Het gerucht doet de ronde dat Messi de aanhoudende kritiek op zijn spel in het nationale elftal meer dan beu is. De aanvaller zou zelfs overwegen om zich niet meer beschikbaar te stellen voor interlands. ,,Zoiets speelt wel”, geeft opa te kennen.

Bron: ad.nl