QN Sport+ Television N.V.

Openings ceremonie Panam 2015 vanavond

De Panam delegatie die vanuit Suriname vertrokken is naar Canada is na een lange reis is veilig en wel gearriveerd in Toronto.

Vanuit Suriname vertrokken de badminton spelers Dylan Darmohoetomo en Priscille Tjitrodipo , badminton coach Eugene Ramzan, zwemcoach Yashwant Daryanani, journalist Earnie Eenig en Chief de Mission Oscar Brandon.

De openings Ceremonie van PANAM 2015 is vanavond om 21.00u Surinaamse tijd en wordt gehouden in het wereldbekende Rogers Centre voorheen bekend als Skydome . Dit multifunctioneel stadion heeft een capaciteit van 54.000 man.

In de media wordt hier veel aandacht  besteed aan de openings ceremonie en praat men nu al over een onvergetelijke gebeurtenis.

Badminton spelers Darmohoetomo en Tjitrodipo hebben vanmorgen hun eerste trainingssessie gehad en komen morgenochtend in actie.

Dylan Darmohoetomo komt  om 11.10 Surinaamse tijd in het heren enkelspel uit tegen de Amerikaan Bjorn Seguin.

Priscille Tjitrodipo speelt in de eerste ronde in het dames enkelspel om 11.45u Surinaamse tijd tegen Fabiana Silva uit Brazilie.

Ook de zwemmers Chinyere Pigot, Evita Leter en Renzo Tjon A Joe hebben vandaag hun eerste trainings sessie afgewerkt.

Het onderdeel zwemmen gaat op dinsdag 14 juli van start.

SOC voorzitter Guno van der Jagt en bestuurslid Hesdy Pigot zijn ook aanwezig in Toronto Canada om onze sporters te ondersteunen.

Bron: Earnie Eenig