QN Sport+ Television N.V.

Paris Saint-Germain moet ‘afkicken’ van Zlatan: ‘Tijd om vooruit te kijken’

Paris Saint-Germain kon de afgelopen jaren leunen op een ijzersterke Zlatan Ibrahimovic. Met de Zweedse superster in de punt van de aanval werd zonder problemen viermaal op rij de Franse titel gepakt. Nu Ibrahimovic is vertrokken, hebben de Parijzenaren het moeilijker in de Ligue 1; momenteel staat men derde.

Volgens Unai Emery moet PSG ‘afkicken’ van Ibrahimovic. De Spaanse oefenmeester is sinds afgelopen zomer de trainer in Parijs en toen hij arriveerde werd hem direct al verteld over de vertrokken spits. “Over Ibrahimovic werd heel veel gesproken. Dat snap ik wel, want hij is een van de beste spelers in de historie van de club”, vertelt Emery aan de Franse pers. De coach vindt het nu echter tijd om vooruit te kijken en met Edinson Cavani heeft hij naar eigen zeggen een geweldige vervanger voor Ibrahimovic.

“Hij speelt goed, scoort erg veel en heeft daarom veel vertrouwen. Ik ben erg blij met Edinson. Nu is het zaak om als club stapje voor stapje te groeien. Ik werk hard met de huidige groep en het is aan het bestuur om met transfers verder te groeien.”

Door Voetbalzone.nl