QN Sport+ Television N.V.

Pogba is ‘niet te koop’ ondanks bod van 80 miljoen

Sport heeft misschien iets te vroeg gejuicht, door te spreken van een akkoord tussen Barcelona en Juventus over Paul Pogba. De meest verkochte sportkrant van Catalonië bracht woensdagmiddag naar buiten dat de clubs en de middenvelder er samen uit zouden zijn gekomen en dat vier directeuren van de clubs de handen erop hadden geschud. Dat wordt nu echter weer ontkent aan de zijde van Juventus.

/

Ariedo Braida en Albert Soler reisden namens Barcelona af naar Milaan voor een gesprek met Giuseppe Marotta en Fabio Paratici. Na afloop van het gesprek vroeg La Gazzetta dello Sporteen reactie aan technisch directeur Marotta en wilde het weten of de directeuren over Pogba hadden gepraat. Marotta reageerde bevestigend. “Barcelona heeft ons een aanbod van tachtig miljoen euro gedaan, maar we verkopen hem niet”, aldus de directeur.

Daar liet Marotta het verder bij. Indien hij de waarheid spreekt is nu dus zeker dat Barcelona een bod heeft uitgebracht en dat zittend president Josep María Bartomeu graag werk wil maken van zijn komst. Over zeventien dagen zijn er presidentsverkiezingen en Bartomeu wil heel graag aan de macht blijven. Joan Laporta heeft echter een voorsprong in de peilingen en flirt ook veelvuldig met Pogba als zomeraankoop.

Bron: voetbalzone.nl