QN Sport+ Television N.V.

Premier League: Invaller Steven Bergwijn kan nederlaag Tottenham niet voorkomen

WEST BROMWICH – Everton heeft de eerste wedstrijd van de competitie in de Premier League gewonnen bij Tottenham Hotspur. In Londen werd het 1-0 voor de Italiaanse trainer Carlo Ancelotti.

Dominic Calvert-Lewin zette de ’tweede’ club van Liverpool in de 55e minuut op voorsprong. Hij kopte heel fraai raak na een vrije trap van de Fransman Lucas Digne.

De Colombiaanse international James Rodríguez, onlangs van Real Madrid overgenomen, speelde tot in blessuretijd mee bij Everton. Coach José Mourinho liet oud-PSV’er Steven Bergwijn bij de Spurs na een uur invallen voor Harry Winks.

Leicester wint van promovendus

Leicester City is overtuigend begonnen aan het seizoen in de Premier League. Het elftal van coach Brendan Rodgers won met 3-0 bij het gepromoveerde West Bromwich Albion.

Alle doelpunten vielen na de hervatting en twee werden er gemaakt door Jamie Vardy, die beide keren scoorde uit een strafschop.

Nieuweling Timothy Castagne zette Leicester na de rust op voorsprong. De Belg scoorde na voorbereidend werk van landgenoot Dennis Praet. Met Youri Tielemans hadden de gasten nog een derde Belg in het elftal.

Bron: Telegraaf.nl