QN Sport+ Television N.V.

Premier League op 17 juni weer van start

Het voetbal in de Premier League gaat op 17 juni weer van start. Dit is door de officiële instanties van een van de grootste competities in Europa bevestigd.

Het is wel onder voorbehoud dat er geen grote tegenslagen komen in de strijd tegen het nieuwe coronavirus in Groot-Brittannië. Publiek is bij de wedstrijden nog niet toegestaan.

Het gaat om een midweeks programma met twee wedstrijden, Aston Villa – Sheffield United en Manchester City – Arsenal. In het weekeinde dat volgt wordt een volledig programma afgewerkt.

De competitie in Engeland ligt al enige tijd stil wegens de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Inmiddels hebben de clubs de training weer hervat. Liverpool heeft met nog negen speeldagen te gaan een comfortabele voorsprong van 25 punten op eerste achtervolger Manchester City en staat op het punt voor het eerst in dertig jaar kampioen te worden.

Onlangs bracht een derde grote testronde bij de twintig clubs in de Premier League nog vier nieuwe besmettingen bij drie verschillende clubs aan het licht.

Telesport