QN Sport+ Television N.V.

PSV stelt zich hard op en laat volgend bod van Atalanta lopen

Sam Lammers wordt al enige tijd nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar Atalanta, maar de spits is vooralsnog gewoon speler van PSV. Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden maandagmiddag dat er voorlopig ook nog geen schot in de zaak zit, aangezien er nog een flink gat ligt tussen vraag en aanbod.

PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad maandag een nieuwe aanbieding vanuit Bergamo naast zich neergelegd. Het zou hierbij gaan om een bod van om en nabij de acht miljoen euro, inclusief bonussen. Zijn werkgever gaat hier echter niet mee akkoord en heeft het voorstel laten lopen. Volgens eerdere berichten heeft PSV een bedrag van zo’n tien miljoen in gedachten voor de 23-jarige spits, die nog een jaar vastligt.

Ondanks berichten in de Italiaanse pers dat er al een akkoord op tafel zou liggen, bevinden de partijen zich volgens de Nederlandse media dus nog een paar miljoen uit elkaar. PSV stelt zich hierbij naar verluidt hard op, aangezien het Lammers in principe niet wil verkopen. Alleen een hoger bod van la Dea lijkt de kwestie daarom vlot te kunnen trekken.

Lammers blijft ondanks de geruchten over een transfer op goede voet staan met trainer Roger Schmidt, die hem zondag dan ook gewoon opstelde voor de Eredivisie-opener tegen FC Groningen. PSV zal in de komende dagen opnieuw om de tafel gaan met de entourage van Lammers om de verdere gang van zaken te bespreken.

Voetbalzone.nl