QN Sport+ Television N.V.

PVV start sterk in de 2 ronde

De Politie Voetbal Vrienden zijn erg goed begonnen bij de start van de 2e ronde in de Telesur Eerste Divisie voetbal competitie van de SVB.

Ondanks Leo Victor de semi kampioen al heel vroeg op 1-0 kwam door middel van de speler Eduard en later ook nog in de eerste helft zelf uitliep naar 2-0 dood een doelpunt van de speler Naana. R konden zijn geen vuist maken. De ruststand was ook 0-2 voor de Leeuwen. In de 2e helft kwam er een ommekeer bij PVV en alles zou als een trein gaan lopen. Met het inbrengen van Virgil Najoe die altijd 2e helft invalt kreeg PVV meer grip op die wedstrijd en oefende bijzonder veel druk op het doel van Leo Victor.

Het was Najoe die middels een directe vrijetrap er 1-2 van maakte. Tien minuten voor tijd scoorde de speler Doekoe de gelijkmaker door een blunder van doelman Profijt en in de 88 minuten verzilverde wederom Najoe een penalty nadat er hands werd gemaakt in het strafschop gebied. De eindstand was dan ook 3-2 voor PVV die heel sterk gestart is in de 2e ronde.

Woensdag as speelt PVV tegen koploper Robinhood en Leo Victor neemt het op tegen Nishan in het weekend.