QN Sport+ Television N.V.

PVV wint voor het eerst van SNL

De partij tussen de gewapende machten SNL en PVV in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbal Bond werd gisteravond in het Dr.Ir.F.Essedstadion voortgezet. Deze partij waarnaar velen uitkeken eindigde na een ruststand van 2-0 met 4-1 voor de heren van PVV. Aan de kant van het winnend team vonden het net Orveo Anautan , Sercinio Caupain , Roche Pakoen en  Ithon Harderwijk terwijl voor SNL hun topscorer Renzo Akrosie tot scoren kwam.

Hesron Jeroe de coach van PVV is ingenomen met deze overwinning. “  Er was een sportieve druk op de jongens om het verliesreeks van PVV tegen SNL in de competitie van de SVB te stoppen. dank door hun inzet is het hen gelukt om voor het eerst van SNL te winnen. Gelet op het spel geleverd door zijn team zegt Hesron dat er aandacht besteed is aan hun spelprincipes om er goed antwoord op te geven. “SNL rekende heel vaak op hun topscorer Akrosie en onze verdediging heeft het hem heel moeilijk gemaakt.” PVV zal het in hun volgende ontmoeting opnemen tegen Voorwaarts.

De coach van SNL, Redjosentono verteld dat zijn voorbereiding na de verliespartij tegen Transvaal goed was. “ Gelet op de stomme fouten die we gemaakt hebben is het ons helemaal niet gelukt om het PVV moeilijk te maken. Het ging meer om terugspeelballen die veroverd werden door de tegenstander. Kortom we hebben dit verlies aan ons zelf te danken.  We gaan ons moeten herstellen omdat we nu 2 partijen achter elkaar verloren hebben.” De eerst volgende tegenstander van PVV is Santos uit Nickerie.