QN Sport+ Television N.V.

’Rafael Nadal wordt vader’

Er werd al enige tijd over gespeculeerd, maar volgens Hola! Magazine is er geen twijfel meer over mogelijk: Rafael Nadal en zijn vrouw María Francisca Perelló verwachten hun eerste kindje samen. De twee zijn al zeventien jaar samen, waarvan bijna drie jaar getrouwd.

De laatste weken werd María steeds vaker is wijdvallende kleding gespot waardoor al vermoed werd dat ze mogelijk een beginnend babybuikje te verbergen had. Het koppel heeft de zwangerschap zelf nog niet bevestigd, maar volgens het Spaanse blad is er wel degelijk een kleintje op komt.

Het stel geniet momenteel van een welverdiende vakantie op Mallorca waar zij de tijd doorbrengen aan boord van de ’Great White’, de extreem luxe catamaran die Nadal voor maar liefst 4,4 miljoen euro kocht. Hola! wist hen te spotten en ontdekte – naar wat zij zeggen – een klein babybuikje bij María.

DTSNV

Hoewel de twee dus zelfs nog niets hebben losgelaten over een eventuele zwangerschap, vertelde Nadal in 2018 al graag vader te worden. „Natuurlijk wil ik een gezin stichten. Ik hou van kinderen!”

 

 

Bron:Telegraaf.nl